Ons team

Yep is een klein, actief trainingsbureau gevestigd in Amsterdam en Voorburg. Wij verzorgen trainingen op het gebied van samenwerken en persoonlijke effectiviteit voor ambitieuze professionals. Het resultaat van onze trainingen staat altijd voorop. Wij streven naar de persoonlijke ontwikkeling van deze professionals, om zo de effectiviteit van organisaties te vergroten. Pas als dat lukt zijn wij tevreden!

Marijn Damsma-Blaisse

Marijn Damsma-Blaisse

Ik ben psycholoog-trainer en eigenaar van Yep Trainingen. Het werken als trainer vind ik uitdagend en divers – steeds weer zoeken naar díe context waarin een persoon of groep kan ervaren en leren. Ik ben het meest thuis in de onderwerpen communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Anna Stutje

Anna Stutje

Het inspireert me om met mensen te werken die de moed en het doorzettingsvermogen hebben om heel bewust hun eigen pad te zoeken. Ook als ze daarvoor spannende besluiten moeten nemen of nieuwe dingen moeten leren. Wat ik het allerliefste doe is zo’n zoektocht van dichtbij begeleiden. Bij Yep kom je me tegen in een rol als coach of als trainer in een intieme trainingssetting.

Sarah van der Vlerk

Sarah van der Vlerk

Ik ben regisseur, trainingsacteur en trainer. Ik vind het belangrijk om inspirerende trainingen te geven, waar je naar buiten loopt met nieuwe ideeën en een frisse blik. Maar ik ben ook een praktische trainer, ik geef concrete handvatten waar je mee aan de slag kunt. Door te doen, te experimenteren en te ervaren leer je mijns inziens meer dan door alleen te luisteren.

Mascha Lemmers

Mascha Lemmers

Mensen in beweging brengen, fysiek en metaal, dat is wat mij blij maakt. Met een achtegrond in de bewegings- en organisatiewetenschappen en als trainer/adviseur begeleid ik individuen en organisaties bij het vergroten van hun effectiviteit. Actief, open, eerlijk en enthousiast, dat is wat je van mij en mijn werkwijze kunt verwachten.

Myrthe Heuser

Myrthe Heuser

Wanneer mensen ervaringsgericht leren, zie je als het ware lampjes aangaan. Als trainer streef ik ernaar dat mijn groepen dit in een veilige- en prettige leeromgeving kunnen ervaren. Ik vind het heerlijk als mensen nieuw gedrag durven uit te proberen en van elkaar leren in een training. Ik ben als psycholoog-trainer het meeste thuis in de thema's vaardigheden voor trainers en persoonlijke effectiviteit.

Sophie van Oers

Sophie van Oers

Als actrice weet ik dat het een lange weg is van een script voor je neus naar de zinnen uitspreken alsof je ze van jou zijn. Binnen een training zie ik de deelnemers door een soortgelijk proces gaan. Als trainingsactrice en trainer nodig ik deelnemers uit om te experimenteren met nieuw gedrag. Dat is spannend en ongemakkelijk in het begin, dus als een deelnemer de uitdaging aangaat en ervaart dat de nieuwe aanpak een positief effect heeft, is dat steeds opnieuw zo mooi!

Rianda van der Veen

Rianda van der Veen

Als arbeids- & organisatiepsycholoog ben ik enorm geïnteresseerd in het gedrag van individuen en groepen. Wat maakt dat jij doet wat je doet, wat houdt je soms tegen om ander gedrag te laten zien en welke potentie heb jij in je? Met veel plezier draag ik als coach en trainer bij aan het vergroten van zelfinzicht en het motiveren om in beweging te komen.

Eline Hoebe

Eline Hoebe

Ik geloof sterk in de kracht van ervarend leren. Fietsen leer je immers ook niet door er een boek over te lezen. Als trainingsacteur en trainer laat ik je op een speelse manier ervaren wat je eigen invloed kan zijn om het gewenste effect te bereiken. Zodat je een betekenisvolle bijdrage levert aan jezelf, je werkomgeving en de wereld om je heen.

Gegevens

Yep Trainingen
Koningin Wilhelminalaan 84
2274 AL Voorburg

KvK: 58989463
BTW: NL001795751B66
IBAN: NL49TRIO0254729886

Telefoon: 06-14477347