Ons team

Yep is een klein, actief trainingsbureau gevestigd in Amsterdam en Voorburg. Wij verzorgen trainingen op het gebied van samenwerken en persoonlijke effectiviteit voor ambitieuze professionals. Het resultaat van onze trainingen staat altijd voorop. Wij streven naar de persoonlijke ontwikkeling van deze professionals, om zo de effectiviteit van organisaties te vergroten. Pas als dat lukt zijn wij tevreden!

Marijn Damsma-Blaisse

Marijn Damsma-Blaisse

Ik ben psycholoog-trainer en eigenaar van Yep Trainingen. Het werken als trainer vind ik uitdagend en divers – steeds weer zoeken naar díe context waarin een persoon of groep kan ervaren en leren.

Ik ben het meest thuis in de onderwerpen communicatie, begeleidingsvaardigheden en persoonlijke effectiviteit.

Anna Stutje

Anna Stutje

Het inspireert me om met mensen te werken die de moed en het doorzettingsvermogen hebben om heel bewust hun eigen pad te zoeken. Ook als ze daarvoor spannende besluiten moeten nemen of nieuwe dingen moeten leren. Wat ik het allerliefste doe is zo’n zoektocht van dichtbij begeleiden. Bij Yep kom je me tegen in een rol als coach of als trainer in een intieme trainingssetting.

Céline Verkleij

Céline Verkleij

Als psycholoog-trainer en coach krijg ik de meeste energie van mensen en teams in beweging te zetten. Voor zichzelf, de organisatie en om de wereld een stukje mooier en liever te maken.

Klanten en deelnemers ervaren mij als enthousiasmerend, pragmatisch en iemand die met humor en confrontatie de juiste snaar raakt. Ik werk het liefst ervaringsgericht, waarbij ik het belangrijk vind dat je het geleerde meteen kan toepassen. Je komt mij tegen bij onderwerpen effectieve communicatie, (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling.

Esther Schalkers

Esther Schalkers

Als trainer/coach ben ik dagelijks bezig met de persoonlijke ontwikkeling van anderen (en van mezelf!). “Ontwikkeling.” Een interessant woord, zeker als je er even bij stilstaat. Ont-wikkelen is het ontdoen van de ingewikkeldheid: dingen simpeler maken. Dichter bij je ware natuur komen te staan, bevrijd van ingewikkelde lagen en patronen. Ik geniet ervan om mensen te laten nadenken hierover en ze de juiste handvaten aan te reiken om dichter bij hun doel te komen.

Paulien Koppius

Paulien Koppius

Als trainer/coach haal ik mijn grootste inspiratie uit mijn neefjes. Waarom? Omdat zij ware experts zijn in voortdurend leren, zonder zichzelf te straffen of geïntimideerd te voelen door anderen die beter lijken. Ze leren lopen door simpelweg te observeren, te proberen, te vallen en weer op te staan. Ik vind deze growth mindset zo onwijs mooi. Het vormt de basis in mijn trainingen en coachgesprekken: "Probeer eens iets nieuws en omarm je fouten".

Sophie van Oers

Sophie van Oers

Als trainer en trainingsactrice nodig ik deelnemers uit om te experimenteren met nieuw gedrag. Dat is spannend in het begin, dus als een deelnemer de uitdaging aangaat en ervaart dat de nieuwe aanpak een positief effect heeft, is dat steeds opnieuw zo mooi! Ik richt me met name op communicatie en gesprekstechnieken, interactie en teamontwikkeling.

Rianda van der Veen

Rianda van der Veen

Als arbeids- & organisatiepsycholoog ben ik enorm geïnteresseerd in het gedrag van individuen en groepen. Wat maakt dat jij doet wat je doet, wat houdt je soms tegen om ander gedrag te laten zien en welke potentie heb jij in je? Met veel plezier draag ik als coach en trainer bij aan het vergroten van zelfinzicht en het motiveren om in beweging te komen.

Josje Tummers

Josje Tummers

Ik verbind en versterk (jongvolwassen) mensen in een organisatie, op teamniveau en individueel. Door middel van frisse trainingen, altijd op maat en met een tikkeltje creativiteit. Ik zet me er altijd voor in dat mijn sessies fris, onderbouwd en praktisch zijn, zodat je de aangereikte tools de volgende dag al kan implementeren.

Gegevens

Yep Trainingen
Koningin Wilhelminalaan 84
2274 AL Voorburg

KvK: 58989463
BTW: NL001795751B66
IBAN: NL49TRIO0254729886

Telefoon: 06-14477347