groep trainees lossen een puzzel op aan een tafel

Talent Ontwikkel-programma (TOP)

Ons Talent Ontwikkelprogramma is voor ons hét programma is waarin we individuen en organisaties helpen bij het realiseren van maatschappelijke impact. Starters met tot 6 jaar werkervaring volgen dit intensieve en brede programma in een groep van maximaal 12 deelnemers. Alles wat er op het vlak van persoonlijke effectiviteit en samenwerking komt kijken bij het werk krijgt een plek. Daarmee stelt het deelnemers in staat om krachtig in hun organisaties te staan en die impact te gaan maken, waar het hen om draait.

groep TOP Het programma is er in een open en in een maatwerk variant en er is een aangepaste versie voor ambitieuze jonge medewerkers die al wat meer werkervaring hebben: "young leaders". Deelnemers beschrijven het programma als volgt:

"Herkennen, erkennen en leren door oefeningen binnen en buiten je comfortzone, een leerzame cursus om je kwaliteiten te begrijpen en in te zetten!"

"Een intensieve reis op het gebied van zelfkennis en leiderschap, waarbij je zelf invloed hebt op de leeromgeving en inhoud."

"Activerend programma met betrokken trainers. Scherpe feedback, veel variatie en ook één-op één sparringsmomenten"

Meer informatie vind je in onze brochure

Brochure Talent OntwikkelProgramma Yep Trainingen


Het Talent Ontwikkel Programma bestaat uit 8 volle trainingsdagen, waarin steeds weer een nieuw thema met uitdagende werkvormen centraal staat. Hieronder zie je het overzicht staan, met het speerpunt per dag. Naast de trainingsdagen bestaat het programma uit tussentijdse opdrachten, 7 intervisiebijeenkomsten en individele coaching.

TOP inhoud De training kost €4100 inclusief arrangement en vrij van Btw. De groep bestaat uit 6 tot 12 deelnemers. Elk jaar in september gaan de nieuwe groepen van start. Op aanvraag zijn er ook andere startdata en maatwerk invullingen mogelijk. Hieronder vind je de reeds geplande startdata en het inschrijfformulier.

Eerst informatie aanvragen kan uiteraard ook. Stuur dan een mailtje naar [email protected]

groep TOP

groep TOP

Diverse groep medewerkers zit samen aan tafel by Annie Spratt on Unsplash

Nederlandse werkcultuur voor Statushouders

presentator staat op

Overtuigend presenteren

2 personen aan vergadertafel overleggen met 3 personen op een groot scherm

Projectmatig werken

deelnemers staan voor hun profielomschrijvingen

Netwerken

jonge groep medewerkers volgt een training verkennen van belangen.

Aanbod voor jong-personeelsverenigingen

Gegevens

Yep Trainingen
Koningin Wilhelminalaan 84
2274 AL Voorburg

KvK: 58989463
BTW: NL001795751B66
IBAN: NL49TRIO0254729886

Telefoon: 06-14477347