Verbindend Beeldbellen

Online - Verbindend beeldbellen

Beeldbellen – het werkt en de techniek is zo onder de knie. Maar hoe bereik je nou diezelfde mate van contact en verbinding met de anderen?

afbeelding verbindend beeldbellen

In maatwerk trainingen rondom dit thema gaan we met de groep de uitdaging aan om aan de hand van enkele praktijksimulaties te ervaren hoe digitaal contact prettiger en effectiever wordt.

Digitale gesprekstechnieken staan centraal. Hierbij kun je denken aan het welkom heten van een nieuwe collega of klant, het reageren op non-verbaal gedrag, het opvangen van emoties, het bieden van structuur in het gesprek, het activeren van je team/gesprekspartner, e.d. Ook het uitproberen van digitale tools en werkvormen behoort tot de mogelijkheden!

Renske:

“Een paar simpele en toch heel helpende inzichten gekregen in deze training- het beeld benutten, oog contact maken, mijn eigen video verbergen zodat ik niet wordt afgeleid. Ik weet nu hoe ik dit aanpak en voel me zekerder achter het scherm. Digitaal contact kost daardoor minder energie en geeft een sterker gevoel van verbinding.”

Raiid:

“Ik wil ook in de toekomst meer vanuit huis gaan werken, maar dat moet niet ten koste gaan van het contact met mijn team. Ik vond het goed om van hen te horen hoe zij het digitale contact ervaren en om uit te vragen wat hierin nodig en mogelijk is. We hebben geoefend met nieuwe digitale tools. Misschien blijf ik die gebruiken. In elk geval heb ik nu zicht op de mogelijkheden en daar ben ik blij mee”

Maatwerk training

Prijs en invulling op aanvraag. [email protected]

Site-map

Home
Ons team
Trainingen
Coaching
Blog
Tarieven
Klachten
Contact

Gegevens

Yep Trainingen
Koningin Wilhelminalaan 84
2274 AL Voorburg

KvK: 58989463
BTW: NL001795751B66
IBAN: NL49TRIO0254729886

yeptrainingen

emailfacebooktwitterlinkedin

Telefoon: 06-14477347